finishlynx icon Now viewing a finishlynx.com mini-site » Return to Main Site Back
headerNopeimmin Maailmassa Liikkuvien Kilpailijoiden Kuvaamiseen Valittu Teknologia

Alkaen vuodesta 2003 kun NASCAR ja AMA PRO moottoripyöräkilpailusarja päättivät vaihtaa LYNXin tekniikkaan täydentääkseen ja vahvistaakseen käyttämänsä transponderjärjestelmän tuottamaa tietoa, vauhtilajien maailma on muuttunut. Äskettäinen AMA US Grand Prix -kilpailun voitto ratkesi 0,0008 sekunnin erolla, joten EtherLynx Vision PRO -sarjan kameroiden kyky kuvata aina 20.000 kuvaa sekunnissa on oleellinen jotta tulokset ovat tasapuolisia ja oikeudenmukaisia. 320 km/h nopeudella yksi kuva on vajaa 1 cm kuljettua matkaa!

Tallennettu ja myöhemmin tarkasteltavissa oleva maalikameran kuva on myös varmistus transponderjärjestelmän haavoittuvuudelle, johon syynä voi olla esimerkiksi törmäyksestä johtuva transponderin vioittuminen.

LYNXin laitteiden ja ohjelmistojen joustavuus eri vauhtilajien vaatimusten kanssa mahdollistaa räätälöidyn ratkaisun kehittämisen tietyn ongelman ratkaisemiseen. Asiantuntijoilta kentällä saatu tieto yhdessä LYNXin teknisen tukihenkilöstön kokemuksen kanssa nostavat asiakastyytyväisyyden ennenkokemattomalle tasolle.

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat lisää tietoa


Huom: kaikki paketit ovat räätälöitävissä erityistarpeiden mukaan, ja komponentteja on saatavissa yksittäin