finishlynx icon Now viewing a finishlynx.com mini-site » Return to Main Site Back
header


Kokonaisratkaisut – Lähdöstä Maaliin

Vuodesta 1994 lähtien LYNX on toimittanut digitaalisia maalikamera-ajanoton kokonaisratkaisuja kilpailutapahtumiin ympäri maapallon: IAAF:n Grand Prix -kilpailuista aina pieniin seurakisoihin asti. Tekniikka on helppokäyttöistä mutta tehokasta. Lisäksi EtherLynx-sarjan kamerat ovat rakenteeltaan modulaarisia, joten ominaisuuksia voidaan lisätä olemassa olevaan järjestelmään milloin vain, ja jokaiseen tarpeeseen löytyy täydellinen järjestelmä.

EtherLynx Vision- ja EtherLynx Vision PRO -kamerat tuottavat kuvaa korkeimmalla nykypäivänä saatavilla olevalla tarkkuudella, ja niissä on ominaisuuksia jotka erottavat ne muista markkinoilla olevista tuotteista, kuten mahdollisuus langattomaan tiedonsiirtoon ja akkukäyttöisyys.

Maalikameroiden lisäksi kokonaisuutta täydentävät vilppilähdön paljastusjärjestelmä ReacTime sekä kenttälajien mittaus- ja tulosjärjestelmät FieldLynx ja LaserLynx. Kaikissa näissä LYNX-tuotteissa on sisäänrakennettuna mahdollisuus esittää tulostietoja monilla erilaisilla, eri valmistajien toimittamilla tulostauluilla.

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat lisää tietoa

 
 

Huom: kaikki paketit ovat räätälöitävissä erityistarpeiden mukaan, ja komponentteja on saatavissa yksittäin