finishlynx icon Now viewing a finishlynx.com mini-site » Return to Main Site Back
headerHuippupyöräilykilpailujen Luottama Kautta Maailman

LYNXin tuottamaa tekniikkaa on käytetty yli kymmenen vuoden ajan korkeimman tason pyöräilykilpailuissa ympäri maailman. Tour de Francesta Tour de Langkawiin, LYNXin maalikamerajärjestelmät ovat tulosten tuotantotekniikan kultainen standardi.

EtherLynx maalikameroiden kärkipäässä EtherLynx Vision ja EtherLynx Vision PRO -kamerat pystyvät tuottamaan kuvaa korkeimmalla mahdollisella tarkkuudella (aina 10.000 kuvaan sekunnissa asti). Niissä on myös muita ominaisuuksia joilla ne erottuvat edukseen muista markkinoilla olevista, kuten mahdollisuus langattomaan tiedonsiirtoon sekä mahdollisuus akkukäyttöisyyteen.

FinishLynx-ohjelmisto toimii myös useiden eri valmistajien transponder-järjestelmien kanssa, jonka ansiosta se pystyy tuottamaan tulokset lähes välittömästi. Time Trial -laajennuksella aika-ajotyyppisten tapahtumien ajanotto on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin: yksinkertaisesti syötä lähtöaika kullekin kilpailijalle tai tallenna lähtösignaali käyttäen valokennoa, nauhaa tai jopa EtherLynx-kameraa.

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat lisää tietoa


Velodrome_Visio_Bronze
Huom: kaikki paketit ovat räätälöitävissä erityistarpeiden mukaan, ja komponentteja on saatavissa yksittäin